Γενικές Μεταφορές
Μεταφορές Σίφνου ΑΓΓΕΛΑΣΜία από τις βασικές υπηρεσίες της εταιρίας μας αποτελούν οι μεταφορές. Η εμπειρία, το προσωπικό και ο εξοπλισμός μας μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε η διαδικασία μεταφοράς αγαθών και προϊόντων να ολοκληρωθεί αξιόπιστα και έγκαιρα σε συμφέρουσες τιμές για το πελάτη. Πραγματοποιούνται μεταφορές γενικών φορτίων από και προς το νησί της Σίφνου, τα οποία είναι ομαδοποιημένα ή μη. Δηλαδή φορτία όπως παλέτες, κιβώτια αλλά και μη ομαδοποιημένα φορτία όπως σάκοι, δοχεία κ.α. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να αναλύσουμε από κοινού τις ιδιαίτερες ανάγκες της μεταφοράς σας και να σας υποβάλλουμε μία ολοκληρωμένη προσφορά.

Ψυγειομεταφορές
Μεταφορές Σίφνου ΑΓΓΕΛΑΣΜεταφορές εμπορευμάτων που απαιτούν ειδική μεταχείριση όσον αφορά την θερμοκρασία μεταφοράς τους. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μεταφορών ευπαθών προϊόντων τόσο σε χαμηλή θερμοκρασία όσο και σε ψύξη και βαθιά ψύξη με σύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος κατέχει πιστοποιητικά ποιότητας κατασκευής και υγιεινής.

Μεταφορές Courier
Μεταφορές Σίφνου ΑΓΓΕΛΑΣΕάν η μεταφορά μικροδεμάτων δεμάτων στις Κυκλάδες αποτελεί μόνιμο πονοκέφαλο για εσάς ή την επιχείρηση σας, η εταιρία μας 'ΑΓΓΕΛΑΣ' αναλαμβάνει για εσάς να μεταφέρει δέματα - μικροκιβώτια σε όλα τα νησιά.Μετακομίσεις
Μεταφορές Σίφνου ΑΓΓΕΛΑΣΟι μετακομίσεις στο νησί της Σίφνου αλλά  και των απανταχού Σιφνίων της Αττικής, αποτελούν μια από τις υπηρεσίες μας. Στόχος είναι η μεταφορά των πραγμάτων σας από μια περιοχή σε άλλη έγκαιρα και με ασφάλεια με την χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να αναλύσουμε από κοινού τις ιδιαίτερες ανάγκες της μετακόμισης, μεταφοράς σας και να σας υποβάλλουμε μία ολοκληρωμένη προσφορά.

Ειδικές Μεταφορές
Μεταφορές Σίφνου ΑΓΓΕΛΑΣΌταν το φορτίο απαιτεί ειδική μεταχείριση, έμπειρο προσωπικό και εξειδικευμένο εξοπλισμό, η εταιρία μας υπόσχεται να φέρει εις πέρας και την ποιο απαιτητική μεταφορά. Βαρέα οχήματα (εκσκαφείς, οδοστρωτήρες κ.α.), οικοδομικά υλικά ειδικής μεταχείρισης (πλάκες, πεπιεσμένο τσιμέντο κ.α.) αλλά και πληθώρα άλλων μεταφορικών εργασιών αποτελούν το πεδίο δράσης της μεταφορικής ΑΓΓΕΛΑΣ.